Als vastgoedeigenaar wilt u dat de https://cityestate.nl/ beheerprocessen binnen uw vastgoed verlopen. Tijd, ervaring en know-how zijn hiervoor belangrijke aspecten. Wij creëren met ons unieke beheer concept totale ontzorging voor onze vastgoedpartners.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over vastgoedbeheer Rotterdam? Gebouwonderhouden is dan uw vastgoedpartner om mee te sparren en uw vastgoedambities te realiseren. Wij werken voor numerous vastgoedeigenaren, maatschappelijke organisaties en bedrijfseigenaren binnen Zuid-Holland. Vanuit onze vestigingsplaats in Woerden kunnen wij effectief en efficiënt onze vastgoeddiensten in Rotterdam uitvoeren.

Met een kleine 30 minuten reizen naar deze mooie vastgoedstad kunnen wij onze kernwaarde als bedrijf voor uw vastgoeddoel (en) inzetten. Zo zien wij onze klanten als wederzijdse companions, waarbij persoonlijk touch en één sizable aanspreekpunt centraal staan ​​binnen onze dienstverlening.
Onze merkessentie luidt dan ook:

“Partnerschap bouwt vastgoed”

VASTGOED BEHEER ROTTERDAM BIJ GEBOUWONDERHOUDEN
Vastgoed beheer Rotterdam kan worden onderverdeeld in technisch, commercieel en administratief beheer. Deze dienst(en) kunt u afzonderlijk van elkaar afnemen, maar okayals één geheel. Onze diensten moeten een bijdrage leveren aan het behalen van uw vastgoeddoelen. Door gericht te ontzorgen.

Gebouwen kennen voor ons geen geheimen. Met meer dan 25 jaar opgebouwde kennis en ervaring hebben wij de belangrijkste knelpunten omgezet tot een uniek vastgoedbeheer concept. Lees in de onderstaande tabel wat u per dienst van ons kan verwachten.

Verhelpen storingen en meldingen
Onderhoudsmonitor
Bewaken MJOP
Periodieke inspectie
Voorbereiden en uitvoeringsbegeleiding planmatig onderhoud
Inkopen en bewaken onderhoudscontracten
Bewaken van en adviseren in onderhoudsverplichtingen huurders

Rick de Langen
Rick de Langen
Adviseur
Bel mij voor vrijblijvend advies.
Half-0606354

BEL OF MAIL MIJ
Naam*
E-Mail*
Telefoonnummer*
Bericht*

FULL SERVICE DIENSTVERLENING
Onderhoudsplan – Projectbegeleiding – vastgoedbeheer – strategisch advies.
CONTACT

TECHNISCH BEHEER
Het technisch beheer van uw vastgoed uitbesteden levert u meer op dan ontzorgt worden op het gebied van tijd. Als vastgoedbeheerpartner realiseert gebouwonderhouden schaalvoordelen door ons uitgebreide netwerk. Maximaliseren wij de gebruikerservaring voor storing en meldingen door onze online omgeving en software program. Zo kunnen de gebruiker(s) through duidelijke communicatielijnen een melding doen. Dit zorgt voor de juiste afhandeling en goede provider. Wij leren uw vastgoed kennen door technisch beheer te ondersteunen met een meerjaren onderhoudsplan. Hierdoor wordt de conditie van uw vastgoed en de technische elementen in kaart gebracht. Beschikt u over een conditie-, onderhouds-, reserverings-, en kostenoverzicht van uw object.

Het meerjaren onderhoudsplan als rode draad voor technisch beheer zorgt voor een efficiënt dagelijks, planmatig en contactueel beheer.

ADMINISTRATIEF BEHEER
Nieuwe huurders, contractbeheer of het bewaken van huurbetalingen kost veel tijd. Zeker als uw vastgoedportefeuille meerdere gebruikers en panden telt. Onze dienst administratief beheer Rotterdam kan u ontzorgen. Alle administratieve processen overzichtelijk in één omgeving, realiseren wij met onze on line vastgoedmonitor. Zo wordt uw vastgoedportefeuille overgezet in onze on-line vastgoedmonitor. Waardoor hoogwaardig en zorgeloos administratief beheer kan worden aangeboden. Daarnaast kunt u uw belangrijkste administratieve gegevens elk moment van de dag inzien en verkrijgt u maandelijks een gedetailleerd overzicht.

COMMERCIEEL BEHEER
Tevreden huurders, een laag leegstand percentage, het verzorgen van verhuurtrajecten tot strategisch advies voor optimale exploitatie is wat de dienst commercieel beheer Rotterdam omschrijft. Gebouwonderhouden biedt totale ontzorgen voor het beheren van huidige huurdersrelaties, het aantrekken van nieuwe huurders en het inzichtelijk maken van de belangrijkste commerciële gegevens van uw vastgoed. Met onze online vastgoedmonitor, uitgebreide netwerk en gerichte marketingactiviteiten haalt u het maximale uit uw vastgoed.

Uniek full service vastgoedbeheer in Rotterdam
Wilt u een vastgoedpartner die u volledig kan ontzorgen? De complete service dienstverlening van Gebouwonderhouden is uniek. Als vastgoedbedrijf bieden wij totale ontzorging naar de huidige behoefte. Daarnaast is onze dienstverlening zo opgebouwd dat wij op het gebied van propertymanagement een vastgoedeigenaar okaytotaal kunnen ontzorgen. Zo stelt Gebouwonderhouden (duurzame) meerjaren onderhoudsplannen op (MJOP) en voert projectbegeleiding bij investeringsideeën, verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden uit. Tot slot wordt er jaarlijks vrijblijvend advies gegeven aan onze partners aan de hand van ons trendrapport en een benchmark van de gebouwprestaties t.O.V. De markt.

By muni40

Leave a Reply

Your email address will not be published.